About Me

Proud to be Muslim. Proud to be the chosen one. Well, all of us are the chosen one by Allah. Waiting for the signs to show up and heals my heart. Pray for me. May Allah bless you :) follow @riamohamad

Tuesday, December 28, 2010

Bei Jing :)

okeh , first thing aku nak cakap , holiday pegi china teramattt lahh best ...
sejuk gilaa taktahu na cakap .. aku dah berbalut macam apa dah .. gemok semacam , HAHA .

malammalam pegi tengok teater yang even kat negara sendiri aku takpenah nak jejakkan kaki aku yang comel ni kat istana budaya yang tak berapa nak istana tu..
tengok kung fu show yang bosan gilaa , haha , honestly aku tido dengan nyenyak masa orang kat atas pentas tu dok terbang , guling , sepak sana sepak sini . bagus kan ? =,= buruk gila muka niy , sebab tu aku tak suka nak guna :) plus , dia campur aksi ballet yang aku sendiri taktahu apekah motif dia campur kung fu dengan ballet , pelik sungguh .

Great wall pulak , tinggi gilaa , dengan sejuk lagi plus angin bertiup kencang . gayat aku , cam na melayang layang pun ade jugak masa ada angin ..

Tapi , satu jea . Tak snowing dekat beijing . masa nak balik , pegi tianjin , ade pulak ais ais, yang bermakna semalam dekat tianjin turun salji . teramatt lah kecewa sebab tak dapat tengok salji turun dari langit depan mata sendiri .

mesti bosan kan baca ? macam kau sorang yang pegi holiday . sory , memg aku xcited sebab cuti sekolah niy aku cuma holiday kat sini and shopping complex yang tinggi terpacak kat KL ni ha :)


- iman amirah mohamad :) -

No comments: