About Me

Proud to be Muslim. Proud to be the chosen one. Well, all of us are the chosen one by Allah. Waiting for the signs to show up and heals my heart. Pray for me. May Allah bless you :) follow @riamohamad

Saturday, February 19, 2011

jumjum sekolah :)

Assalamualaikum :)

hajat nak tinggal blog tak kesampaian :(
jadi , meh sini na cito sikit tntg sekolah.. na dengar ? haa , mari rapatrapat sikit . rapat dekat pc lah yee

pada hari selasa bersamaan 15 Feb = 12 rabiul awal , ada sambutan maulidul rasul dekat shah alam tautau peringkat negeri youu! smksp hantar 2 kontijen . lelaki and perempuan menang gakk kitorang . HAHA . jadi ade la sikit gamba yang dicilok dari warda.. sila lihat yee

*baru aku sedar cm budakbudak.. HAHA

seterusnya , pada hari jumaat 18 Feb
sambutan maulidul rasul peringkat sekolah.. berarak pun jauh jugak.. haih.. better takpayah.. sebelum itu , ade conflict antara kami warga ibnusina iaitu nak buat banner ataupun tak.. ikutkan hati, memg malas tahap dewa la kan.. tapi. memikirkan, apa tanggapan cikgucikgu pada kami, jadi dengan baik hatinya , atipah pun buat laa.. dan pelajar perempuan jea yang warnakan ea.. ditegaskan sekali lagi.. PELAJAR PEREMPUAN . lelaki ? mahdi yang bagi kain kott.. tah laa.. saya pulak, hanya mampu memberi semangat pada atifah.. nak suruh tolong dye tulis banner, memg hampeh laa.. saya tak reti khat2 niy.. jadi hasilnya, lihat laa banner kami.. lagi cantik dari banner masa peringkat negeri.. 


anda terpikat dengan model berdua itu ? haha , abaikan mereka sekejapp

kemudian dan yang terakhir buat minggu ini.. 
kejohanan road run SMKSP kali ke duabelas pada 19 Feb
larilari , jumjum.. Olimpik, olimpik ! takpernah aku na semangat olimpik mcm ni oke ! dengan sedikit bangga la kann , kami menjadi orang terakhir.. dengan sebab , tak lari pun, jalan jea.. sambil di eskot cikgu panuha dekat belakang.. haha.. kesian cikgu fizik saya tuh kan.. setiap kali lalu depan cikgu, mesti ada kamera and of course mestila setiap kamera tuh muka kitorang jeh yg masuk..

gambar hiasan , adorable ckgu jun XD


daa daa.. sampai sini sahaja :)

p/s ; ais krim mat kool ade lagu baru kahh ? haha . lawak jea .

No comments: