About Me

Proud to be Muslim. Proud to be the chosen one. Well, all of us are the chosen one by Allah. Waiting for the signs to show up and heals my heart. Pray for me. May Allah bless you :) follow @riamohamad

Monday, November 21, 2011

No specific title :)

Assalamualaikum :)

Okeh , actually i masih dalam mood SPM and sebab esok cuti , no bukan cuti , tapi takde paper . so, next paper is on wednesday which is ADDMATH

Maka dengan itu, saya saja suka suki menghabiskan masa berdepan dengan laptop yang hensem lagi kacak ni .
okie, korang ingat tak dalam buku sejarah ada tulis ayat yang sounds like this :
*siapa yang melupai sejarah pasti akan mengulanginya*

Paper sejarah SPM 2011 is just sooooooo not familiar. terlalu banyak kbkk . Menyesal pulak hafal fakta macam orang gile. heheh. 
Tapi kan , berdasarkan ayat diatas , ade jugak kewajarannya di situ iaitu siapa yang melupai fakta sejarah , pasti akan ulang menduduki paper sejarah sebagai calon persendirian . muahaha*gelakjahat* 
tapi yelah, bagi hidup saya, i really hope sejarah tinggal sejarah jela kan. takperlu nak ulang ulang plus malas tahap giga dahh wehh nak menghafal segala tamadun tu. Cukuplah sekali seumur hidup. okayy, tu je kott . Till next .kbye . assalamualaikum :)

p/s : tak sabar nak habiss exam , aiming for horse riding lesson after this spm *oke,itu nampak benor nipunye* and dah lama tak blogwalking , sangat merindui itu :)

yang tulus mengingatimu,
              ria ^^,

No comments: