About Me

Proud to be Muslim. Proud to be the chosen one. Well, all of us are the chosen one by Allah. Waiting for the signs to show up and heals my heart. Pray for me. May Allah bless you :) follow @riamohamad

Wednesday, December 21, 2011

Post ke - 100 ^^,

Assalamualaikum :) 

Mulai dari detik ini, saat ini , aku berazam nak tulis secara matured . eh, matured ke ?

Haa, tak caya ?

Tengok laa . dah tukar background oke . No more yang comel-comel and whatsoever. MATURED ! kan ? :)

Dari pukul 12 tadi aku duk buat benda alah ni , sampailah sekarang pukul.. 3.57 a.m . mak aiiii , tak reti nak tidur kan ? biar laa .

Mula-mula , blog aku rupanya .. macam ini..





em , comel jugak kan ? kabaikan .

Lepas tu, ditukar menjadi



HAHA . Suci putih berseri je kan blog aku :)

SEKARANG , tengok je lah hasilnya depan mata korang ye :)

Tapi kan , perasan satu benda tak ? Masa tengah usha background untuk blog , sempat lagi aku pi baca blog Dena Bahrin . Kenal tak ? Kalau takkenal gila buta IT korang ni . HAHAHA . yang ada video pasal engagement dia kat youtube . Berjuta dah terharu , berjuta dah sebak , berjuta jugak yang insaf :) , harap korang pun tahu lah ye .

Tak caya ? tengok ni 



Sebenarnya , impressed dengan dia . Tu aje . Sebab , while i was reading her posts few years back , masa dia form 4 nak ke form 5 , style hidup dia sama je macam kita. Jadi, yang menentukan bagaimana kita nanti , ialah iman dan ketaatan kepada Allah serta ibubapa.

Okay , tentang engagement itu ! Baru 19 dah bertunang . Okey , jadi aku umur 18 jelah tunang . Tapi still tak boleh lawan ibu , 18 dah kahwin . HAHA . *mak sendiri pun nak lawan. 

Dah penat, habis hilang berterbangan segala idea yang aku nak tulis tadi. 

Haa, oke. I jeling sikit follower dia . Ramai . Duaribulebih . Follower aku ? seratus pun tak sampai.
Rasanya , kena bertunang cepat-cepat lepastu buat video jugak kot baru orang berminat nak jadi follower aku. kan kan ? (^_^)v

Tapi , berfollower ramai pun tapi yang tak baca entry buat apa . At least biarlah tak ramai follower yang zahir, tapi follower batin ramai. erkk, batin ke ? eh, bukan batin . Tapi what i meant is follower yang rajin membuka blog aku . dan baca . dan terharu lagi . dan buka lagi . dan terharu lagi sekali . oke, tu dah lebih . HAHA

Sebab apa , tengok trafik blog aku ni dah meningkat . hoho . 

dah laa . adios amigos . Rajin pergilah berkomen kat bawah . Kalau malas tidak mengapalah , lepas baca senyum je . okehh ?! daa . 

Assalamualaikum :)

p/s : forsure tomorrow mata aku macam panda kan ? eye bags . tapi , comel , takpe ^^,

1 comment:

Syifa Zul said...

bace n senyum,,
ratna da matured!!