About Me

Proud to be Muslim. Proud to be the chosen one. Well, all of us are the chosen one by Allah. Waiting for the signs to show up and heals my heart. Pray for me. May Allah bless you :) follow @riamohamad

Sunday, December 4, 2011

Rindu sangaaaaaattttttttttttt :')


Assalamualaikum :)

Mengupdate post sambil mendengar lagu blog..
Sedih la pulak lagu instrument ni.. syiokk ni kalau tengah melayan perasaan.. hehehe .. boleh bergenang air mata kalau betul betul feeling lah kann ..

Actually ,
Tiba tiba rasa rindu menjelma ..
Rindu pada siapa ?
haa... jeng jeng jeng ...



rindu pada mereka , even sekolah belum habiss :)



Rindu keriangan yang tahbilaa boleh dapat kembali :')




ibnusina 10/11
Tahu kenapa rindu ?

Rindu nak gelak ketawa bersama ,
Rindu nak bahan orang,
Rindu nak main main dalam kelas,
Rindu nak tiru kerja sekolah ,
Rindu nak dengar kawan-kawan merepek,
Rindu nak merayap rayap and lepak dekat bilik kaunseling,
Rindu nak jumpa mereka hari-hari,
Rindu nak kena marah dengan cikgu-cikgu ,*padahal taksuke bila kena marah :)
Rindu nak kena marah dengan mahdi sebab perempuan bising sangat :)
Rinduuuuuuuuu sangatttttttttttt .

Sebab lepas ni , kehidupan kita semua takkan sama dah...
Kita takkan bertegur sapa setiap hari macam masa sekolah..
Entah-entah nanti kita jadi macam kekok bila bersua..
Dah takda orang yang boleh kita main - main sebab nanti kawan baru belum tentu suka perangai kita kan ?
Walaupun kadang-kadang kita penat layan perangai orang , tapi perangai itulah yang akan buat kita ingat pada dia :)

Azzakwan yang bajet je ,
Nabil yang tetiba perangai lain tahun ni,
Aiman and iqbal yang takhabis habis dengan annusra.
Raja alfis yang .. yang ape ek ? haa.. ketua kelass terhebattt 
Mahdi yang selalu tegur perempuan sebab bising..
Umarusman yang muka sama.. hahaha *takpernah cakap, so taktau :)


Wardatunadia yang senyap je
Aqilahazhilin yang fiziknye semakin mantapp
Cuna yang makin hari makin cun :)
Fatmah yang manisss 
Syafiqahayongkecik yang sentiasa berharap masuk DQ :)
Nabilafaizera yang takhabis habis dengan korea dia
Miraemylia yang sanggup tinggalkan ibnusina disaat SPM menjelma 
Amiraafiqah yang hebatt arabic
Hafiza Kassim yang sentiasa baik dengan kakak ipar to be :)
Zawinnajah yang telah digulingkan takhta sebagai assistant class monitor 
Raudhah Nurdin timbalan MPP berkaliberr
Munirah Munova yang sentiasaa vogue 
Saadah yang takhabis habis dengan Mahasan
Farzdilah yang selalu melayan saadah merepek
Balqiss yang sentiasa cunn dengan spek barunye :)
Paaen si Bera yang gilo juga perangainye 
Dayanadoliletop TKA yang gila kuasa.. hahaha
Atifah yang sentiasa dengan tudung hana tajima 
Faizah husna manesss yang hot takkire mase
Fadhlin yang diam-diam sebenarnye otak gile :)
Hawa yang sentiasa happening bila bercerita 

21 je girls ? Another one is me :)
Ratna yang baik.comel.cute.miut. biarlaa masuk lif tekan sendiri pun .. hee

All of you are one of the best chapter in my life and I will miss it 
Thank you Allah for giving me this opportunity to know the best friends ever in my life..

Yang mengguris perasaan tu lupakan , tapi yang manis-manis pahatlah dalam hati :)  

After one chapter, we have to move on to the next chapter.. 
which is life as a grown up teenagers kan ? 
Going to miss thiss.. masa takboleh berputar balik kan ? 
Yang penting , do remember your high school life , okayy :)


Love and regards, Ratna Iman Amirah 

1 comment:

Syifa Zul said...

somehow,,wishing that I was there. . .