About Me

Proud to be Muslim. Proud to be the chosen one. Well, all of us are the chosen one by Allah. Waiting for the signs to show up and heals my heart. Pray for me. May Allah bless you :) follow @riamohamad

Tuesday, March 13, 2012

Terima kasih semua :D

Assalamualaikum :) 










3 comments:

Syifa Zul said...

time tgh kelas, cikgu aku(Ibu) bebel2(x effect emosi) sbb ade budak dia x dibenarkan amik test oleh ckgu lain sbb drive x bpe elok even dah tambah 8jam. Ibu kata sbagai cikgu kita boleh nasihat je dia buat tamabhn jam lg, tp x de hak x bagi dia masuk test sbb kalau dia x masuk test, dia x tau klemahan dia kat ne.
kan kan kan :)

RIA said...

betul betul betul syif.. tapi kau panggil cikgu kau ibu ? wahh . aku nak panggil cikgu aku abang laa. ahaha :D

CIK Eeqa's :) said...

be strong eh cik ratna :)
hehe