About Me

Proud to be Muslim. Proud to be the chosen one. Well, all of us are the chosen one by Allah. Waiting for the signs to show up and heals my heart. Pray for me. May Allah bless you :) follow @riamohamad

Thursday, April 26, 2012

(^__^)v

Assalamualaikum :) 

Blogging is about posting what you have experienced , what you have learnt , what you feel , what your emotion and everything.

Tadi , pergi giant. Teman papa beli barang dapur. Since he took back my mother's credit card *kerana terlalu boros katanya. kihkih.* Tugas beli barang dapur diserahkan seratus peratus pada papa. Dan selalunya kerana aku lah orang yang paling free sekarang, aku akan diheret sekali ikut dia pergi giant. Situasinya selalu macam ni.......


Aku amik troli ..
Aku masuk ..
Papa bagi list barang..
Papa kata.. Iman pergi pilih barang..

Oh.. memang bagus kan. Itulah tujuan sebenar. Untuk aku yang amik barang.. Sampaikan aku memang dah hafal kat mana barang-barang tu. Boleh jadi pekerja giant dah.

Masa dekat bahagian barang basah, suddenly I saw a couple. Baju sedondon.. Hijau.. Perempuannya bertudung labuh. Nampak manis. Tapi dia dukung baby. She is about my tall. I tried to look at her face. Nampak macam muda lagi. Okeh. Bukan muda lagi tapi macam sebaya aku je. Mungkin la. Tapi macam tak mungkin je. Awalnya kahwin. So, sampai sekarang otak aku takboleh digest lagi perkara tersebut.

Lelaki tu pegang beg , dengan baju baby. Otak aku fikir lagi. Adik beradik ke diorang ni ? Takkan la tu adik diorang. Ish pelik lagi ni. Aku tak stalk tau, tapi memang dah depan mata. Usha je lah.

Okeh sebenarnya figure perempuan tu macam aku yang berjubah dan bertudung labuh. Bukan perasan yang aku ni bertudung labuh, tapi kira macam dia tinggi aku, badan pun lebih kurang sama je. So, macam tak boleh terima dia dah ada baby. Kenapaa ? Kenapa awal sangat ? Kenapa awal dari aku ? hahah


Alamak. takde idea dah nak tulis apa. Just a story. 

Moral values : Sila kahwin awal untuk dapat anak masa usia muda. Terima kasih. 

No comments: