About Me

Proud to be Muslim. Proud to be the chosen one. Well, all of us are the chosen one by Allah. Waiting for the signs to show up and heals my heart. Pray for me. May Allah bless you :) follow @riamohamad

Wednesday, August 1, 2012

Typical Things in Facebook

Assalamualaikum :) 


1. Mentioning problems or update status for every 30 minutes. ( every one minute is on twitter ok ^^,)

2. Uploading all kind of pictures taken during your vacation or hanging out with friends and etc etc sampai gambar gegar pun masuk. 

3. Friends exceed 1000.. Seriously betul-betul kenal dengan 1000++ tu in person ? Aku pening ramai sangat friends sampaikan tak sangka, betul ke aku yang tekan button friend and accept friend request sebanyak 500++ kali tu ? Then, mentioning about, sorry , I wont approve strangers. (Weh, orang yang belum add kau kan tak boleh tgk wall kau, yang pegi update macam tu buat apa ? News feed friends kau jugak yang nampak. ----> Typical words of someone that annoyed with the statement of SORRY, I WONT APPROVE STRANGERS)

4. Facebook TIMELINE - yang ni aku pun kecewa.. tiba-tiba wall aku nak tukar jadi timeline. Mark ni saje nak mencabar kesabaran aku masa bulan puasa ni.Wall aku akan bertukar jadi timeline pada 8 August. Terima Kasih :) Bencinya aku kat timeline sebab dia akan membuka segala rahsia dan tok nenek yang pernah aku post, yang orang post, yang aku upload, yang aku tag, yang orang tag aku sejak aku mula-mula join facebook. Rasa macam nak bukak account baru. Mungkin aku akan buat aku sorang je boleh view, atau aku nak deactive. Tunggu la keadaan macam mana nanti. Wee ~ But deactivate seems to be soooooooo impossible for me.

5. Event atau fan page Timeline Removal mula banyak masuk. 



No comments: