About Me

Proud to be Muslim. Proud to be the chosen one. Well, all of us are the chosen one by Allah. Waiting for the signs to show up and heals my heart. Pray for me. May Allah bless you :) follow @riamohamad

Saturday, January 26, 2013

I'm Back !

Nile River
Assalamualaikum :) 

Malas nak pergi center nak bayar broadband because sometimes i'll end up waiting for about 2 hours but then the system broke down. Frustrating meh. Maka sebab tu lah baru update setelah post terakhir tahun lepas kan. Ish Ish. Ni pun sebab bermigrasi ke rumah orang yang ada wifi.

And now it's winter break. Sementara menunggu result exam, It's a must going for vacation. But since i'm only 18 my father doesn't allow me to go turki. Hey istanbul kot. Siapa tak nak pergi kan. Tapi takpe lah. Next year lah kot. Kot lah kan. Ada rezeki ke. Tapi nak pergi umrah jugak. Which one ? Lai lai. Give me some opinion.

My skill in writing fade away. Maybe now i'm good at memorizing and doing some breaking-lab-tools-experiments only.

Now I know I should have broadband only to update my blog or otherwise i'll just delete this blog. Simple kan. Eh korang mesti benci baca campur-campur kejap melayu kejap english macam bajet terer. Tapi tahu tak english I dah macam hape sejak menjejakkan kaki ke mesir. Sekarang dah mix bahasa arab dengan korea. Dalam tremco pun boleh main aigoo aigoo kalau ammu tremco lupa berhenti dekat tempat yang kitorang dah bagitahu.

Lepas tu semua benda nak sebut oppa daebak. Apakah fungsinya wa pun taktahu. Ini semua virus kak wani and the gangs tengok running man.

I seldom upload my pictures in facebook. Facebook is not tempting anymore. Now Instagram. Follow me okies. riamohamad.

Let the pictures speak :)



A very tempting shoe store

Shouldn't eat by my own. Sharing is a must.

Lets Shopping




Snow White's Apple

Half of the class





He cries when he thinks i'm a foreigner that would snatches his ice cream but i have mine.

In Tanta

Gambar banyak sangat. Citadel Kubu Sultan Salahudin Al Ayubi belum letak. Sikit je dah la ye. Byebye :) Maasalamah ^^v


1 comment:

ara rara said...

ya Allah, bestnyaaa. (: