About Me

Proud to be Muslim. Proud to be the chosen one. Well, all of us are the chosen one by Allah. Waiting for the signs to show up and heals my heart. Pray for me. May Allah bless you :) follow @riamohamad

Sunday, May 26, 2013

Assalamualaikum :)


Hai girlfriends!!!

Online and updating blog while using your own internet wifi  feels sooo good !

Sekarang saya baru je menghabiskan paper pharmacy orientation pagi tadi, maka tinggal lagi 5 paper untuk dijawab dan saya bakal berangkat pulang ke tanah air pada 19/6 sempena cuti summer.

Egypt sangatlah panas tatkala ini. Mencecah 35-40 degree. Memang tak keluar rumahlah jawabnya, Keluar beli barang, ambil exam lepas tu berkurung dalam rumah study.

Bila dah lama tak menulis di blog, it feels a bit awkward. Tapi tak mengapalah. Terfikir jugak nak delete je blog ni dan buat lagi satu yang lebih proper. Tapi rasa tak perlu kot sebabnya siapa je pun yang nak baca. Hahaha. Dengan malas nak update blog, laptop yang jarang bukak, macam tulah.

Nak kata sangat busy belajar tak juga, sebab lepas balik kelas around 3 pm, memang energy dah zero. Solat  makan dan rest atau ber-runningman je mampu. InshaAllah akan di usahakan update blog sepanjang di Malaysia nanti. Am going to miss Egypt but i miss Malaysia more. Dah nak balik la rasa macam homesick.

Allright. Cukup buat masa ni. Mohon doa sahabat semua untuk paper final exam saya agar saya mampu jawab dengan baik atas bantuan Allah. Alf syukran! Kullu sa3ah wa antum bilkhair :)

 

No comments: